søndag 14. mars 2010

Fusilli med grov tomat- og svinenakkeragu med parmesan og persille

4 porsjoner.
Tidsberegning ca 30 minutter.

Pastamengde til 4, etter beregning på posen.

2 skiver svinenakke
3 dl bokstomat
10 ss olivenolje
4 fedd hvitløk
1 stk løk
2 cm chili
1 kvist flat persille
50 gr parmesan
2 ts sukker

Smak til med salt og svartpepper.

Del svinenakken i terninger på ca 2 x 2 cm. Stek de i olivenolje, sammen 1 fedd hvitløk og salt til de har fått en fin farge. Ca 2 minutter.

Ta ut kjøttet og tilsett den hakkede løken, hvitløken og chilien i panna. Stek dette gyllent. Hell over tomaten og kok dette sammen på lav varme i ca 5 minutt. Ha i oliven, og svinenakken igjen.
Bland inn den kokte fusillonien og legg opp 4 porsjoner.

Revet Parmesan, hakket persille, svartpepper drysses over til slutt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar