4 porsjoner.
Tidsberegning ca 30 minutter.
Pastamengde til 4, etter beregning på posen.
2 skiver svinenakke
3 dl bokstomat
10 ss olivenolje
4 fedd hvitløk
1 stk løk
2 cm chili
1 kvist flat persille
50 gr parmesan
2 ts sukker
Smak til med salt og svartpepper.
Del svinenakken i terninger på ca 2 x 2 cm. Stek de i olivenolje, sammen 1 fedd hvitløk og salt til de har fått en fin farge. Ca 2 minutter.
Ta ut kjøttet og tilsett den hakkede løken, hvitløken og chilien i panna. Stek dette gyllent. Hell over tomaten og kok dette sammen på lav varme i ca 5 minutt. Ha i oliven, og svinenakken igjen.
Bland inn den kokte fusillonien og legg opp 4 porsjoner.
Revet Parmesan, hakket persille, svartpepper drysses over til slutt.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar