søndag 14. mars 2010

Fusilli med bacon. Tomatsalat.

2 porsjoner.
Tidsberegning 25 minutter.

1 løk
2 fedd hvitløk
2-3 dl Fløte
50 gr Parmesan finrevet
1/2 pk Bacon i strimler/biter
5 dråper sitronsaft
Salt og pepper

Sprøstek bacon i panne. Ta det til side.

Finhakk løk og hvitløk. Stek dette i olivenolje til det er lettstekt og gyllent. Hell på fløten og kok inn litt. Ha i parmesan og bland sammen. Hell sausen over fusillien i det du skal spise. Ikke 5 minutter før. Da trekker pastaen til seg all sausen og den pastaen litt kladdete. Bacon drysser du over til slutt.
Server med noe friskt ved siden av. For eksempel en enkel tomatsalat.


Tomatsalat:

1 stk Tomat
2 ts Balsamico
2 ss olivenolje
2 ts finhakket løk
Salt og pepper.


Skjær tomaten i tynne skiver. Dryss på løken og krydre med salt og pepper. Hell over balsamicoeddik og olivenolje.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar